Jobs @rijschoolmercator

 

Een uitdagende job bij Rijschool Mercator

Dringend: jobstudenten.

Zowel voor de BMW-rijvaardigheidstrainingen als voor het Terugkommoment zijn we dringend op zoek naar jobstudenten. De taken zijn erg afwisselend; voorbereiding van de sessies, hospitality, ontvangst en inschrijving van de deelnemers, carwash. We zoeken gemotiveerde mensen die zich voor een wat langere periode kunnen engageren. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B en bereid zijn om weekendwerk te doen, want deze opleidingen vinden plaats op zaterdag en/of zondag. Interesse? Mail naar veerle@rijschoolmercator.be of bel 016 36 01 24 op maandag of dinsdag tussen 09:00 en 16:00 of donderdag tussen 09:00 en 14:00.

 

Administratieve medewerkers.

Binnen de rijschool is de administratieve functie heel belangrijk, maar ook commercieel inzicht is een must. Planning en agendabeheer maar ook het informeren van klanten betreffende de verschillende rijbewijzen en opleidingen zijn een groot deel van je taak. We zoeken zowel een fulltime (kantoor Rotselaar) als een halftime medewerker. Invulling van je werkschema kan in onderling overleg. Je kan rekenen op een interne opleiding en begeleiding on-the-job. Heb je interesse of wens je meer info? Mail naar veerle@rijschoolmercator.be of bel 016 36 01 24 op maandag of dinsdag tussen 09:00 en 16:00 of donderdag tussen 09:00 en 14:00.

 

Lesgevers praktijk.

Zowel voor de auto als voor het zwaar vervoer (vrachtwagen en autobus) zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie om anderen iets bij te brengen. In samenspraak met de rijschool kan je als lesgever fulltime, parttime of als freelancer aan de slag. Als je ambitieus bent, een nieuwe uitdaging zoekt, een toffe omgeving met inspirerende collega's, dan is rijschool Mercator misschien wel de werkgever waar je naar op zoek bent.

Om te mogen lesgeven bij een erkende rijschool moet je houder zijn van een brevet van beroepsbekwaamheid. We zijn in de eerste plaats op zoek naar mensen die reeds in het bezit zijn van het brevet, maar rijschool Mercator kan je ook helpen met de opleiding, het afleggen van de examens en de stage.

 

Verdere informatie

Heb je interesse of wil je verdere informatie? Neem contact op met veerle@rijschoolmercator.be of bel 016 36 01 24.

Page category: 
About us