Jobs @rijschoolmercator

 

Een uitdagende job bij Rijschool Mercator

Lesgevers praktijk.

Zowel voor de auto als voor het zwaar vervoer (vrachtwagen en autobus) zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie om anderen iets bij te brengen. In samenspraak met de rijschool kan je als lesgever fulltime, parttime of als freelancer aan de slag. Als je ambitieus bent, een nieuwe uitdaging zoekt, een toffe omgeving met inspirerende collega's, dan is rijschool Mercator misschien wel de werkgever waar je naar op zoek bent.

Om te mogen lesgeven bij een erkende rijschool moet je houder zijn van een brevet van beroepsbekwaamheid. Rijschool Mercator kan je helpen met de opleiding, het afleggen van de examens en de stage. In samenwerking met de Merksemse rijschool organiseren wij regelmatig een opleiding om kandidaten voor te bereiden op hun brevettenexamens. De cursus bestaat uit een module verkeersreglement, een module automechanica en een module methodieken. Online lessen worden aangevuld met een aantal klassikale lessen in onze campussen, kortom een perfecte mix!

 

Administratief commercieel mederwerker (M/V/X) voor Overijse / Leuven

De job waarvoor je bij Mercator solliciteert is in belangrijke mate een administratieve functie, die thuishoort in onze administratieve divisie. Het belang van een correcte, ordelijke administratie hoeft geen uitleg, maar ook onze lesgevers rekenen deels op jou voor de invulling van hun agenda en voor het klaarmaken van dossiers die hen een goed beeld geven van hun kandidaat. Praktisch gezien werk je dus zelfstandig aan de dagelijkse verwerking van de administratie, klantenonthaal en het plannen van rijlessen en examens voor onze leerlingen voor het B-rijbewijs.

Ook het commerciële aspect mag zeker niet uit het oog verloren worden. Je moet immers op gezette tijden een potentiële klant kunnen overhalen om definitieve klant te worden, of om – in zijn eigen belang – de gekozen opleiding uit te breiden. Hiervoor heb je dan ook het nodige commerciële inzicht nodig. Het is dus een belangrijke job aangezien je mee instaat voor de instroom van kandidaten, maar ook voor de tevredenheidsindex van onze onderneming. Zie de uitgebreide functieomschrijving op: deze pagina.

We bieden een voltijds contract aan, met tewerkstelling voornamelijk in 2 locaties (Overijse en Leuven).

 

Verdere informatie

Heb je interesse in één van deze vacatures of heb je bijkomende vragen? Neem contact op via jobs@rijschoolmercator.be of bel 016 44 08 08.

Page category: 
About us