Jobs @rijschoolmercator

 

Een uitdagende job bij Rijschool Mercator

 

Lesgevers praktijk.

Onze activiteiten breiden verder uit en daarbij zijn we nog steeds op zoek naar lesgevers categorie B met brevet II. Ook voor het zwaar vervoer (vrachtwagen en autobus) zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen. In samenspraak met de rijschool kan je als lesgever fulltime, parttime of als freelancer aan de slag. Als je ambitieus bent, een nieuwe uitdaging zoekt, een toffe omgeving met inspirerende collega's, dan is rijschool Mercator misschien wel de werkgever waar je naar op zoek bent.

Ook als je nog geen brevet hebt als instructeur, kan rijschool Mercator je helpen met de opleiding en het afleggen van de examens.

Interesse? Neem contact op via jobs@rijschoolmercator.be of bel 016 36 01 24.

 

Waarom lesgever worden bij Rijschool Mercator?

 • Je werkt met topmateriaal

  Onze voertuigen zijn altijd heel recent, zowel onze tweewielers en auto's, als de vrachtwagens en autobussen. We werken uitsluitend met gereputeerde topmerken. 

 • Drivenology, een unieke lesmethode

  Onze lesmethode is uniek en vooruitstrevend.

 • Coaching via de GDE Matrix

  Vernieuwende principes om de meest intense en duurzame resultaten te behalen.

 • Een oefenterrein van bijna 2 hectare

  Voor elke voertuigcategorie kan je op ons oefenterrein je leerling begeleiden bij de eerste stappen, de manoeuvres aanleren, enz..

 • De opleidingen die onze rijschool aanbiedt, hebben niet alleen tot doel om de leerling-bestuurder voor te bereiden op het uiteindelijke rijexamen. Naast het technische aspect van de opleiding, hebben erkende rijscholen de ambitie om de leerlingen te helpen het nodige inzicht te verwerven om zich veilig in het verkeer te kunnen bewegen en daarnaast ook met de juiste attitude om te gaan met de andere verkeersdeelnemers. Ook het sociale aspect van autorijden en milieubewust omgaan met mobiliteit komen in de rijschool aan bod. Zo werk je mee aan de verkeersveiligheid van morgen.

Page category: 
About us