Rijbewijs motorfiets (A1/A2/A)

Rijbewijs motorfiets categorie A bij Rijschool Mercator

Overtuigd? Schrijf je nu in.

We begeleiden je stap voor stap

Bij rijschool Mercator, helpen we je om jouw droom te laten uitkomen en dat krachtige voertuig meester te worden, zodat motorrijden een kunst wordt. Met nieuwe, veilige machines en ervaren motards als lesgever.

Informatie over de verschillende rijbewijzen vind je hier: https://www.vlaanderen.be/rijbewijs-a1-a2-of-a-voor-motoren-vanaf-50-cc

 

Downloads en prijzen:

rijbewijs auto mini Leren rijden in stijl

Bij Rijschool Mercator leer je rijden met superieur lesmateriaal. Onze BMW motoren zijn nieuw en speciaal aangepast om je de best mogelijke opleiding te geven. Ze hebben ABS, handvatverwarming, aanpasbare zadelhoogtes voor een optimaal rijcomfort, speciale valbeugels om je maximaal veiligheid te bieden. Tijdens de lessen coachen we jou, bespreken we regelmatig je vorderingen en overleggen we hoe jij je opleiding verder ziet.  Onze lesgevers luisteren naar jouw ervaringen en passen aan waar nodig, zo leer je écht met de motor rijden.

Een oefenterein van bijna 2 hectare

Voor al onze leerlingen staat een oefenterein van bijna 2 hectare ter beschikking. Dat is het grootste opleidingscentrum voor motoren in Vlaams-Brabant! Bovendien staan alle oefeningen permanent opgesteld, dus geen gedoe met kegels plaatsen enz. Gewoon aankomen, omkleden, opstappen en beginnen...

In één woord: top rijschool !
Steven
Super goed gedaan. Begeleiding op een fijne ontspannen manier
Luna
Een top lesgever, met zeer veel ervaring en die met plezier de lessen geeft.
Glen
Geweldige rijschool. De begeleiding is aangepast aan mijn individuele noden, professioneel maar toch amicaal. Bedankt om mij zoveel vertrouwen te geven en mij zo goed te begeleiden. Top.
Maja
Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met het team. Dank u en waarschijnlijk tot weerziens!
Glen
Enorm aangenaam verrast door deze opleiding!
Herman
Ik kan het alleen maar aanraden aan andere mensen. De instructeurs zijn zeer bekwaam, vriendelijk maar bovenal geven ze je de indruk dat je ze al jaren kent waardoor de rijlessen niet alleen leerrijk zijn maar bovendien keer je steeds met plezier terug!
Micahel
Doe zo voort! Zeer aangename en bekwame lesgevers! Ook het administratief personeel was zeer klantvriendelijk en flexibel!
Sam
Zeer aangenaam om les te volgen bij jullie rijschool. De lesgevers begeleiden je op maat. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en ben je op uw gemak. Zelf nog nooit met motor gereden maar dankzij de professionele begeleiding kreeg ik dit onder de knie.
Michiel
Super fijne lesgevers! Duidelijke instructies, zoveel tips en geduld. Mij zien jullie zeker terug voor het behalen van mijn A rijbewijs.
Ilse
Prima werk: luisterend oor en vooral: ze hebben veel geduld! en altijd met een lach!
Ilse
De instructeurs zijn super professioneel & betrokken. Toffe, leerrijke, intensieve lessen met vele tips & tricks om de techniek van het motorrijden snel onder de knie te krijgen. Jammer dat de lessen voorbij zijn!
Eva
Niets op aan te merken. Een plezier van begin tot einde!
Glenn