Rijbewijs aanhangwagen (BE)

Voor je rijbewijs BE volg je een praktijkopleiding van een tiental lesuren, gevolgd door een praktijkexamen in een erkend examencentrum. De praktijklessen gaan door in ons opleidingscentrum in Rotselaar, waar je ook leert manœuvreren met de aanhangwagen. Uiteraard krijg je ook een grondige opleiding op de openbare weg. Voor categorie BE kan je ook lessen volgen met je eigen wagen, met onze lesgevers, op ons oefenterrein.

Zij vertellen over hun ervaringen

Een aanrader. Elke lesgever is zeer bekwaam en professioneel. Dikke pluim ook naar planning toe. Ik werk in shiften. Ze stelden alles in het werk om rekening te houden met mijn werkrooster. 
Zeer bekwame instructeurs, vriendelijke ontvangst, voertuigen perfect in orde. Ze nemen de tijd om op al uw vragen te antwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Kortom TOP rijschool.
Het waren altijd leerrijke, nuttige maar zeker ook aangename lessen. Waarbij er altijd ook ruimte was voor een beetje humor. Ik zou Rijschool Mercator zeker aanbevelen.
Vriendelijke en vlotte communicatie. Flexibel inzake inplannen of verplaatsen van de lessen. Dank aan het hele Mercator-team en in het bijzonder aan Renild!