Rijbewijs auto (B)


 

 

 

Ik had een zeer goede lesgever. Zijn instructies en de antwoorden op mijn vragen waren altijd duidelijk. De progressie was uitdagend (op positieve wijze) en altijd met een gevoel van veiligheid. Ik rijd nu veilig (en graag!) zelfstandig op de baan. Ik ben heel blij dat ik voor Mercator gekozen heb!
Guillaume
Goede en leerrijke aanpak van de lesgever. Snelle afspraak kunnen vastleggen. Professionele en correcte afhandeling.
Marie
Toffe lessen. Ik had geen schrik om vragen te stellen en ik voelde mij op mijn gemak waardoor ik het gevoel had dat het rijden vlot ging. Ik heb op een andere en duidelijkere manier leren kijken naar bepaalde verkeerssituaties.
Charlotte
Heel goede ervaring bij het aanleren van het besturen van een aangepast voertuig.
Erwin
Ik ben zeer tevreden van mijn instructeur, super aardig, geweldige uitleg, en Mercator rijschool geeft alle mogelijkheden! 10/10!
Dijana
Over het algemeen heel tevreden, extra dingen geleerd die ik nog niet wist van mijn vaste begeleider
Merel
Ik had echt een goede ervaring met de school. Mijn lesgever was super tof en vriendelijk en hij legde alles goed uit. Echt een aanrader.
Ante
Ik had echt een heel fijne lesgever. Hij wist de juiste oefeningen te kiezen om wat zelfvertrouwen op te bouwen. Ook als het wat minder ging voelde hij dat goed aan en ging hij een stapje terug. En dat alles met een leuke toets humor!
Anne-Astrid
Geduldige lesgever, aangezien Nl niet mijn moedertaal is probeerde hij alles langzaam en duidelijk uitleggen. genoeg ruimte werd gegeven om vragen te stellen, oefenen enz.
Maryam
Mijn lesgever heeft mij heel wat nieuwe inzichten gegeven die mij geholpen hebben een betere bestuurder te worden
Cato
Heel goede ervaring, bijgeleerd wat ik wou bijleren en tips gekregen die ik nog nodig had.
Tom
Ik had de perfecte instructeur. Veel geduld, nooit bot, altijd constructief, en kon alles altijd goed uitleggen en duidelijk maken.
Robin
Ik kom eerst van een andere rijschool, maar ik ben zo blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben! Iedereen was super vriendelijk. Ik raad het zeker aan aan iedereen!
Céline
Enkele jaren geleden had ik iemand die mij zoveel schrik had aangejaagd dat ik niet meer in een auto durfde stappen. Maar nu echte in 1 woord geweldig. Mijn instructrice stelde mij zo gerust dat mijn angst verdween.
Kaat
Zeer bekwame lesgevers die op een heel empathische manier lesgeven en zich hebben aangepast aan mijn noden!
Katlijn
Heel tevreden over de rijschool. Ik was heel tevreden over de aanpak en het leren rijden. De rijschool zal ik zeker aanraden aan vriend en familie. Mijn zus die komt zeker en vast !
Florian