Rijbewijs auto (B)

Ingevolge de richtlijnen van de federale overheid betreffende het Coronavirus worden al onze theorielessen geannuleerd. Als je al bent ingeschreven voor een theoriecursus dan zal je eerstdaags persoonlijk gecontacteerd worden. Van zodra de maatregelen worden versoepeld zullen we extra cursussen inlassen.

Om een goeie organisatie te kunnen voorzien nadat de maatregelen versoepeld worden, is het voorlopig helemaal niet mogelijk om in te schrijven voor een theoriecursus. Ben je reeds ingeschreven, dan word je hierover zeker gecontacteerd.

We danken je alvast voor je begrip.

 

Zij vertellen over hun ervaringen

Een aanrader. Elke lesgever is zeer bekwaam en professioneel. Dikke pluim ook naar planning toe. Ik werk in shiften. Ze stelden alles in het werk om rekening te houden met mijn werkrooster. 
Zeer bekwame instructeurs, vriendelijke ontvangst, voertuigen perfect in orde. Ze nemen de tijd om op al uw vragen te antwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Kortom TOP rijschool.
Het waren altijd leerrijke, nuttige maar zeker ook aangename lessen. Waarbij er altijd ook ruimte was voor een beetje humor. Ik zou Rijschool Mercator zeker aanbevelen.
Vriendelijke en vlotte communicatie. Flexibel inzake inplannen of verplaatsen van de lessen. Dank aan het hele Mercator-team en in het bijzonder aan Renild!