compnew

Al méér dan 50 jaar ervaring

Rijschool Mercator is een begrip in de rijschoolwereld. 
Al sinds 1972 leren we je rijden met zowat alles waarvoor je een rijbewijs nodig hebt. De jarenlange knowhow van Mercator wordt sinds 2018 versterkt met de expertise van Vias Institute. Vandaag werkt rijschool Mercator namelijk samen met Vias aan meer verkeersveiligheid. Dat doen we door onze leerlingen op te leiden tot vaardige chauffeurs, die zich met de nodige kennis, inzichten én de juiste ingesteldheid in het verkeer begeven. 

Visie

We willen van onze leerlingen veilige, sociale en milieuvriendelijke weggebruikers maken, zoals onze missie ook stelt.

Van bij jouw inschrijving bij rijschool Mercator gaan we een wederzijds engagement aan. Wij engageren ons om je een kwaliteitsvolle opleiding te geven, van jou vragen we om actief mee te werken aan je leerproces. Leren autorijden is een investering voor het leven.

De opleidingen van rijschool Mercator focussen niet enkel op de rijtechnische beheersing van het voertuig. We besteden evenveel aandacht aan een doorgedreven verkeersinzicht, risico-inschatting én de juiste verkeersattitude van de leerling-bestuurder. 

In opeenvolgende modules, gebaseerd op de ‘leerdoelen in de rijopleiding’, worden jouw competenties stap voor stap opgebouwd. Dit maakt de lessen bij rijschool Mercator boeiend, uitdagend en héél intensief.

 

rijbewijzen in 2023
jaren ervaring
kilometers maandelijks
medewerkers

Waarom kiezen voor rijschool Mercator?

  • Leer rijden met topmateriaal en gedreven coaches

    Onze voertuigen zijn altijd heel recent en we werken uitsluitend met gereputeerde topmerken. Onze lesgevers zijn gemotiveerde professionals die zich voortdurend bijscholen. 

  • Een unieke lesmethode

    Onze aanpak is uniek en vooruitstrevend. De leerling staat centraal in onze leermethode, we werken aan jouw tempo. Onze lesgevers coachen je, moedigen je aan tot zelfevaluatie en luisteren naar jouw feedback. 

  • Een oefenterrein van bijna 2 hectare

    Voor elke voertuigcategorie staat ons oefenterrein ter beschikking, om de eerste stappen in te oefenen, om te leren manoeuvreren, enz..

 

Neem contact op voor verdere inlichtingen via support@rijschoolmercator.be of bel 016 56 05 92 tijdens de kantooruren. U kan ook onderstaande link gebruiken:

Contacteer ons