Terugkommoment

Het terugkommoment voor beginnende bestuurders

Na het overlegcomité van vrijdag 8 januari heeft de overheid beslist dat de rijscholen het terugkommoment mogen hervatten. Wie al ingeschreven was voor het terugkommoment wordt persoonlijk gecontacteerd, telefonisch of per mail, om een nieuwe datum af te spreken. Maar we rekenen op jullie begrip: er moeten tientallen sessies opnieuw worden geprogrammeerd. Uiteraard kunnen we niet iedereen vanaf dag één aan een nieuwe afspraak helpen. Jullie mogen erop rekenen dat onze medewerkers hun uiterste best doen om jullie zo snel mogelijk verder te helpen. 

Mogelijk kan je het terugkommoment niet volgen binnen de voor jou vastgelegde termijn. Als de termijn waarin je het terugkommoment moet volgen eindigt tussen 16 maart 2020 en 30 juni 2021, dan wordt die termijn verlengd tot en met 30 september 2021Als hierover nieuwe informatie binnenkomt, melden we dit zeker. Officiële informatie zal ook altijd verschijnen op deze pagina van de overheid.

Van zodra de kandidaten die reeds ingeschreven waren een nieuwe afspraak hebben gekregen zal je op deze pagina opnieuw kunnen inschrijven voor het volgen van een terugkommoment.

Zowel in onze voertuigen als in onze leslokalen en kantoren worden de Coronaregels nauwgezet opgevolgd. De rijschoolsector heeft het protocol nog verscherpt en het is in ons aller belang dat we onze gezondheid niet in gevaar brengen. We rekenen daarvoor op jullie medewerking.

 

Wie klachten heeft over het terugkommoment (de organisatie, de werking van de rijschool of de lesgevers) kan contact opnemen met het Vlaams Huis voor de Verkeersveiligheid en dit via de site www.mow-contact.be.

Heb je vragen of wens je bijkomende informatie? Stuur een mailtje naar terugkommoment@rijschoolmercator.be.

Zij vertellen over hun ervaringen

Een aanrader. Elke lesgever is zeer bekwaam en professioneel. Dikke pluim ook naar planning toe. Ik werk in shiften. Ze stelden alles in het werk om rekening te houden met mijn werkrooster. 
Zeer bekwame instructeurs, vriendelijke ontvangst, voertuigen perfect in orde. Ze nemen de tijd om op al uw vragen te antwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Kortom TOP rijschool.
Het waren altijd leerrijke, nuttige maar zeker ook aangename lessen. Waarbij er altijd ook ruimte was voor een beetje humor. Ik zou Rijschool Mercator zeker aanbevelen.
Vriendelijke en vlotte communicatie. Flexibel inzake inplannen of verplaatsen van de lessen. Dank aan het hele Mercator-team en in het bijzonder aan Renild!