Terugkommoment

Het terugkommoment voor beginnende bestuurders

Ingevolge de richtlijnen van de federale overheid aangaande het Coronavirus worden al onze collectieve lessen geannuleerd tot en met 13 december 2020. Indien je je al inschreef voor het terugkommoment dan zal je eerstdaags persoonlijk gecontacteerd worden.

Mogelijk kan je hierdoor het terugkommoment niet volgen binnen de voor jou vastgelegde termijn. Als de termijn waarin je het terugkommoment moet volgen eindigt tussen 16 maart 2020 en 30 juni 2021, dan wordt die termijn verlengd tot en met 30 september 2021

Als hierover nieuwe informatie binnenkomt, melden we dit zeker. Officiële informatie zal ook altijd verschijnen op deze pagina van de overheid.

Van zodra het terug mogelijk is om opnieuw terugkommomenten te organiseren zullen wij een specifieke planning opmaken en mensen die reeds ingeschreven waren informeren over de mogelijkheden om in te schrijven voor een nieuwe groep.

Om een goeie organisatie te kunnen voorzien nadat de maatregelen versoepeld worden, is het voorlopig helemaal niet mogelijk om in te schrijven voor een terugkommoment. Ben je reeds ingeschreven, dan word je hierover zeker gecontacteerd.

Wil je graag op de hoogte gebracht worden als er opnieuw kan ingeschreven worden voor terugkommomenten, stuur dan een mailtje naar terugkommoment@rijschoolmercator.be.

Wij danken je voor je begrip.

 

Wie klachten heeft over het terugkommoment (de organisatie, de werking van de rijschool of de lesgevers) kan contact opnemen met het Vlaams Huis voor de Verkeersveiligheid en dit via de site www.mow-contact.be.

Heb je vragen of wens je bijkomende informatie? Stuur een mailtje naar terugkommoment@rijschoolmercator.be.

 

 

Zij vertellen over hun ervaringen

Een aanrader. Elke lesgever is zeer bekwaam en professioneel. Dikke pluim ook naar planning toe. Ik werk in shiften. Ze stelden alles in het werk om rekening te houden met mijn werkrooster. 
Zeer bekwame instructeurs, vriendelijke ontvangst, voertuigen perfect in orde. Ze nemen de tijd om op al uw vragen te antwoorden en alles duidelijk uit te leggen. Kortom TOP rijschool.
Het waren altijd leerrijke, nuttige maar zeker ook aangename lessen. Waarbij er altijd ook ruimte was voor een beetje humor. Ik zou Rijschool Mercator zeker aanbevelen.
Vriendelijke en vlotte communicatie. Flexibel inzake inplannen of verplaatsen van de lessen. Dank aan het hele Mercator-team en in het bijzonder aan Renild!